Op zaterdag 14 september vindt de 50e Landbouwdag plaats in Heist-op-den-Berg. Voor deze feesteditie pakt de organisatie, naast het vertrouwde programma, uit met een Plattelandsterras. Bezoekers kunnen op dit terras gratis proeven van lekkere hoeve- en streekproducten uit de streek.

De Landbouwdag in Heist-op-den-Berg viert zijn 50ste verjaardag. Voor deze feesteditie zet de organisatie, in samenwerking met de provincie Antwerpen, hoeve- en streekproducten in de kijker.

Hoeve- en streekproducten in de kijker
Nieuwe en reeds gekende hoeve- en streekproducenten slaan hun tenten op rond het Plattelandsterras. Bezoekers kunnen op dit terras gratis proeven van de verschillende hoeve- en streekproducten. Wie zin heeft in meer, kan de producten ook ter plaatse aankopen. Centraal op het Plattelandsterras zet de provincie Antwerpen de website www.lekkersmetstreken.be in de kijker: de koepelwebsite voor alle hoeve- en streekproducten uit onze provincie. Bezoekers ontdekken in de provinciale stand meer over hoeve- en streekproducten en gaan naar huis met een leuke foto.